ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

Η πόλη

Ένας μοναδικός αστικός προορισμός

Καλώς ήρθατε στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, όπου η αστική κομψότητα συναντά τη ζεστή φιλοξενία. Γεμάτη με αιώνες ιστορίας και απεριόριστη ενέργεια για καινοτομία, η Θεσσαλονίκη προσφέρει πληθώρα από μέρη για εξερεύνηση, είτε είναι παλιά αγαπημένα είτε μικρά κρυμμένα μυστικά που απλώς περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Είτε αναζητάτε τέχνη, αρχιτεκτονική και ιστορία, γαστρονομικές απολαύσεις ή funky νυχτερινή ζωή, εξερευνήστε μια πόλη που συνδυάζει τις ιστορικές της ρίζες με σύγχρονες πινελιές. Η πληθώρα εστιατορίων, γκαλερί τέχνης και boutique καταστημάτων κάνει το κέντρο της πόλης έναν προορισμό που αξίζει να επισκεφτείτε οποιαδήποτε εποχή.

Αφεθείτε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, απολαμβάνοντας το αβίαστο στυλ της πόλης, καθώς εξερευνείτε τους γραφικούς δρόμους και τις πολυσύχναστες πλατείες της.

Τοποθεσία 72AD 

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη γεμάτη γοητεία και μία πολυτελής διαμονή στην πόλη σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει. Σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το 72AD προσφέρει σύγχρονη φιλοξενία σε μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της χώρας. Συνδυάζοντας την urban πολυτέλεια με μία μινιμαλιστική απλότητα, το 72AD σας προσκαλεί να χαλαρώσετε μετά από μια έντονη ημέρα απολαμβάνοντας την πόλη. Ανακαλύψτε φωτεινά και κομψά σχεδιασμένα δωμάτια με προσοχή στη λεπτομέρεια και ιδιαίτερους χώρους για μία άνετη και ξεκούραστη διαμονή.

 

Η τοποθεσία μας
Back To Top